ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ … ΜΠΑΚ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛ

Ο Θίασος Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου μετά την καλοκαιρινή του περιοδεία επιστρέφει στην έδρα του με το έργο: “Ο Καραγκιόζης… Μπάκ του Σκουλ”. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του ο Αλκιβιάδης στήνει ένα διαφορετικό Θίασο Σκιών με ζωντανή μουσική μπροστά και πίσω από τον μπερντέ, βιντεοπροβολές και πολλές άλλες εκπλήξεις. Πολύτιμος σύμμαχός του, πάντα, ο εξίσου πληθωρικός και σαρωτικός Καραγκιόζης!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης… Μπακ του Σκουλ», ο Καραγκιόζης αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια θεότρελη και σκανταλιάρικη σχολική περιπέτεια. Στο πλευρό του οι αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών σε ρόλους έκπληξη: Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, τα Κολλητήρια κ.α. και φυσικά πίσω από τον μπερντέ ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Πάρτε μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με ζωντανή μουσική και πολύ κέφι!

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Πληροφορίες: 22990 40906

Ωδείο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου, ΤΚ 19003

Διάρκεια: 50’

Τιμή Εισιτηρίου: 6

Ώρα Έναρξης 12:00

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/…/theater/karagkiozis-mpak-tou-skoul

Πίσω από τον Μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική επιμέλεια/Κείμενα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ