Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΩΔΕΙΟ

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική του προσωπικότητα. Φέτος το Χειμώνα παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και σας περιμένει στο “σπίτι” του, στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου του στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του φέτος το Χειμώνα στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με ένα εξίσου πληθωρικό και σαρωτικό λαϊκό ήρωα: Τον Καραγκιόζη!

Στην παράσταση: «Ο Καραγκιόζης στο Ωδείο», ο Καραγκιόζης καλείται να στήσει –τι άλλο;– ένα Ωδείο και ο Αλκιβιάδης βρίσκει την ευκαιρία να παρουσιάσει τα μουσικά όργανα μέσα από τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης με ζωντανή μουσική και φρέσκια ματιά. Στο πλευρό του οι αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Ο μπαρμπα-Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Νιόνιος, ο Σταύρακας, τα Κολλητήρια κ.α. καλούνται να συνδράμουν στην παράτολμη μουσική αυτή προσπάθεια και να δώσει ο καθένας τη δική του νότα!

Πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε να τραγουδήσετε μαζί τους, γονείς και παιδιά σε μια παράσταση που διδάσκει και ψυχαγωγεί με τον πιο μουσικό τρόπο!

Η παράσταση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.

Πληροφορίες: 22990 40906, 6977255788, mail: odeioak.gr@gmail.com

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η’ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ): ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6977255788

Ώρα έναρξης: 12:00

Ώρα λήξης: 12:50

Διάρκεια: 50’

Τιμή Εισιτηρίου: 7

 

Πίσω από τον Μπερντέ: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική επιμέλεια/Κείμενα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ