ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Ο Πασάς έχει απαγορεύσει στα Ελληνόπουλα να πηγαίνουν στο σχολείο και η Αγλαΐα πείθει τον Καραγκιόζη να φτιάξουν στην Παράγκα ένα Κρυφό Σχολειό. Από τη σκηνή παρελαύνουν αγαπημένοι ήρωες του Θεάτρου Σκιών: Κολλητήρια, Αγλαΐα, Μπαρμπαγιώργος, Μορφονιός, Νιόνιος, Σταύρακας και μαζί τους καταφτάνουν και οι πιο γνωστοί Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Καραϊσκάκης, Κολοκοτρώνης, Μπουμπουλίνα και άλλοι πολλοί απαντούν στο κάλεσμα του Μπαρμπαγιώργου για Εθνοσυνέλευση. Και όλα αυτά ένα βήμα από το Σαράι. Θα τα καταφέρουν άραγε ή θα τους μυριστούν;

Μία μουσική παράσταση που ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους στις πιο σημαντικές στιγμές της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από αγαπημένα τραγούδια, αστεία και ζωντανή μουσική μπροστά και πίσω από τον μπερντέ.

 Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ,γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική προσωπικότητά του, παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στο ρόλο του καραγκιοζοπαίχτη σας περιμένει στην “παράγκα” του: στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου του στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του φέτος το Χειμώνα στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με φρέσκια και δημιουργική ματιά.

Η παράσταση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.

Πληροφορίες: 22990 40906, 6977255788, mail: odeioak.gr@gmail.com

ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η’ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ): ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6977255788

Συντελεστές:

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος

Μουσική Επιμέλεια / Κείμενα: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος

Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκκοβέ

Ώρα έναρξης: 12:00

Ώρα λήξης: 12:50

Διάρκεια: 50’

Τιμή Εισιτηρίου: 8