ΞΑΝΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΡΟΒΑΣ – ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ LIVE

Είναι και οι δύο ταλαντούχοι, πληθωρικοί, αξιαγάπητοι και ασυμβίβαστοι! Ο Δημήτρης Σταρόβας και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος συναντιούνται ξανά φέτος το χειμώνα σε μια σειρά εμφανίσεων κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους! Μπλέκουν ρυθμούς, μουσικές, πρόσωπα και εποχές και παρουσιάζουν με πειραχτική διάθεση ένα μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια ροκ, έντεχνα και λαϊκά.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, αγαπημένος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, ηθοποιός, περφόρμερ και κιθαρίστας με τη ξεχωριστή του μουσική ταυτότητα μπλέκεται μουσικά με τον «Άνθρωπο Ορχήστρα» Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Σκοπός τους να σας ταξιδέψουν με καλοπαιγμένες μουσικές, να σας κάνουν να θυμηθείτε αγαπημένα τραγούδια ή και να τα δείτε με άλλο μάτι, να συγκινηθείτε, να γελάσετε, να προβληματιστείτε και να τραγουδήσετε μαζί τους σε μια ζεστή βραδιά με πρωταγωνιστή τη μουσική.  Μαζί τους ο Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος συμπληρώνει ένα ξεχωριστό μουσικό σύνολο.

Η παράσταση φιλοξενείται στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.

 

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Πληροφορίες: 22990 40906

Προπώληση εισιτηρίων more.com