ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΡΦΑΝΗΣ ΤΡΙΒΟΛΗΣ – SWING TRIO

Τρεις κορυφαίοι δεξιοτέχνες μουσικοί ανοίγουν το εορταστικό πρόγραμμα του Πολυχώρου Εκδηλώσεων του Ωδείου Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου σε μια βραδιά με κλασσικές τζαζ συνθέσεις, εκτελεσμένες με αγάπη και σεβασμό στην παράδοση της Swing Jazz μουσικής και μέσα από ένα ιδιαίτερο ηχητικό πρίσμα.
Ένα Jazz μουσικό σχήμα βασισμένο αποκλειστικά στα έγχορδα: Ο Αντώνης Πρίφτης δεξιοτέχνης κιθαρίστας  με σπουδές στην τζαζ σε Ελλάδα και εξωτερικό  έχει συμμετάσχει σε Jam Sessions και σχήματα bebop & modern Jazz, new soul και afro jazz rap και με το σχήμα του Antonis Priftis Gypsy Quartet έχει πάρει μέρος σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα. Μαζί του στην κιθάρα ο Αντώνης Αρφάνης επίσης μέλος κορυφαίων σχημάτων όπως οι Hot Club de Grece και οι  Je Swing και συνιδρυτής του Gypsy Jazz Jam. Kαι στο πλάι τους στο κοντραμπάσο ο Περικλής Τριβόλης με σπουδές στην σύνθεση τζαζ στο Berklee College of Music στη Βοστώνη και εμφανίσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών αλλά και με συνεργασίες με διεθνώς γνωστούς καλλιτέχνες της τζαζ.
Ατμοσφαιρική μουσική που αποπνέει το αίσθημα της ελευθερίας και μας ταξιδεύει μέχρι τα Hot Jazz Clubs του μεσοπολέμου. Για τους λάτρεις του είδους αλλά και όσους θέλουν να ακούσουν ένα μουσικό είδος με ακουστικό ήχο, έντονο ρυθμικό και αυτοσχεδιαστικό στοιχείο και υψηλό επίπεδο εκφραστικότητας από τρείς κορυφαίους μουσικούς.
Η παράσταση φιλοξενείται στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.
PRIFTIS’ ARFANIS’ TRIVOLIS’ SWING TRIO
Συντελεστές:
Αντώνης Πρίφτης: Κιθάρα
Αντώνης Αρφάνης: Κιθάρα
Περικλής Τριβόλης: Κοντραμπάσο
Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021
ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΩΔΕΙΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Ώρα Έναρξης: 20:30
Διάρκεια: 120’
Τιμή: 5 €
Πώληση Εισιτηρίων Online στο Viva.gr
Πληροφορίες: 2299040906, info@odeioak.gr