ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ – ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών μεταξύ άλλων του Φοβάμαι, του Μακρυμάλλη (που έγραψε τους στίχους ειδικά γι’ αυτόν ο Αλέκος Σακελλάριος) και πολλών άλλων μεγάλων επιτυχιών, που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος έρχεται στο Μαρκόπουλο παρέα με τους συνεργάτες του σε μία συναυλία-παράσταση με άμεσα διαδραστική μορφή επικοινωνίας, όπου καλλιτέχνες και αποδέκτες δημιουργούν καταστάσεις ψυχαγωγίας και διασκέδασης. Στο πλάι του ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος δίνει τη δική του μουσική πινελιά.
Όλοι μαζί θα αποκαλυφθούμε, θα αυτοσαρκαστούμε, θα αναδειχθούμε και θα αποδομηθούμε με τη μουσική και τα τραγούδια.
Πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Για να συνυπάρξουμε, να βρεθούμε και να καταρρίψουμε ότι μας διχάζει. Βασική προϋπόθεση είναι η συνεύρεση, η συνύπαρξη και η ομοψυχία.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος σας προσκαλούν σε μια μουσική, διαδραστική παράσταση.
Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές.
Η παράσταση φιλοξενείται στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.
Συντελεστές:
Γιάννης Ζουγανέλης – Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Αλέξανδρος Ζουγανέλης: Σαξόφωνο, φλάουτο, φωνή
Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος: Πιάνο, ακορντεόν
Διάρκεια: 120’
Ώρα Έναρξης: 20:30
Τιμή Εισιτηρίου: 10€
Πώληση Εισιτηρίων online στο Viva.gr
Πληροφορίες: 2299040906, info@odeioak.gr