ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

Από το Θίασο Σκιών του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου
Ο Καραγκιόζης βάζει τα γιορτινά του και παρέα με τα Κολλητήρια υποδέχονται τα Χριστούγεννα. Τι δώρα θα πάρει η φέτος η ξυπόλητη οικογένεια; Ο Μπάρμπα Γιώργος, ο Μορφονιός, ο Σταύρακας, ο Νιόνιος και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες του θεάτρου σκιών περνάνε από τη σκηνή και τραγουδάνε παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής -μπροστά και πίσω από το πανί.
 Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ,γνωστός για το πολύπλευρο ταλέντο του και την πληθωρική προσωπικότητά του, παίρνει θέση πίσω από τον μπερντέ και στο ρόλο του καραγκιοζοπαίχτη σας περιμένει στην “παράγκα” του: στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου του στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Γνωστός για την ικανότητά του να παίζει πολλά όργανα, τη συνεργασία του με καταξιωμένους καλλιτέχνες ως μουσικός, τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός  αλλά και το ανήσυχο πνεύμα του φέτος το Χειμώνα στήνει το δικό του Θίασο Σκιών με φρέσκια και δημιουργική ματιά.
Στο «Χριστουγεννιάτικο Δώρο του Καραγκιόζη» θα φορέσουμε όλοι την εορταστική μας διάθεση, θα τραγουδήσουμε παρέα με τους αγαπημένους ήρωες της λαϊκής μας παράδοσης, θα γελάσουμε, θα γνωρίσουμε κάλαντα, ήθη και έθιμα απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και θα προβληματιστούμε για έννοιες όπως: το μήνυμα των Χριστουγέννων, το έθιμο των δώρων και την αξία της φιλίας και της οικογένειας.
Η παράσταση φιλοξενείται στην ανακαινισμένη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ωδείου «Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος» στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Μεσογαίας και παίζεται. Ένας χώρος που φιλοδοξεί να γίνει ένα αποκεντρωμένο εναλλακτικό στέκι μουσικής, θεάτρου και πολιτισμού.
Πληροφορίες: 22990 40906, 6977255788, mail: odeioak.gr@gmail.com
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ (ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ Η’ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ): ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛ: 6977255788
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΥ ΤΗΛ: 6977255788
 <<ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ>>
Συντελεστές:
Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Ζωντανή Μουσική: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Μουσική Επιμέλεια: Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος
Κάθε Σάββατο στις 18:00
Διάρκεια: 50’
Τιμή Εισιτηρίου: 7€
Διάθεση Εισιτηρίων online στο Viva.gr